Catering buffet

Image

Priser & betingelser

6 retter 355,00 kr. med 1 hovedret, inkl. hjemmebagt brød.

Ekstra hovedret 55,00 kr. pr. kuvert.

Efterfølgende retter 45,00 kr. pr. kuvert.

Transport 300,00 kr i hele Storkøbenhavn.

Kokkeløn 450,00 kr. i timen inkl. moms pr. påbegyndt time hos jer.

Minimum 20 kuverter.

Mindre end 20 personer + 30%

Alle priser er inkl. moms 

De sammensætter selv Deres buffet.

Buffeten leveres på fade og i skåle, klar til at sætte på bordet.

Vi oplyser gerne om allegener.

I sørger selv for aflevering af de rengjorte fade den efterfølgende dag eller efter aftale.

Betaling: Fakturaen sende 4 dage før til betaling på Netbank eller mobilpay. Betales før levering af maden.

Annulleringsbetingelser for arrangementet ugen før 1.000,00 kr.

Afbestilling 2 dage før faktures 75% af totalsummen.

Afbestilling helt eller delvist på dagen faktures 100% af arrangementet.

Buffet

  • Lime/ingefær marineret laks med mangetout og purløgscreme.
  • Røget laks med let peberrodscreme og æble 
  • Torsk rørt med cremefraiche, kapers, krydderurter og sprød salat.
  • Nudelsalat med tigerrejer, forårsløg, ristet cashewnødder og sød chilisovs.
  • Reje/krabbesalat med let hvidløgs mayo og basilikum
  • Bresaola på rucola, oliven og reven parmesan
  • Unghane på salat med grønne asparges og sprød bacon.
  • Spidskål vendt med basilkumpesto, grillede peberfrugt og rucola.
  • Blomkål med ristede mandler, sprød salat, reven parmesan, estragon og dijondressing
  • Avocado-rødgrapesalat med romainesalat, ristet pinjekerner, rødløg og Provence oliven.
  • Perlebygsalat med granatæblekerner, rucola og nødder.
  • Knuste kartofler med  krydderurter.
  • Kartofler vendt i mild karrydressing med kapersbær, rødløg og estragon.
  • Varme råstegte kartofler med timian.

Hovedretter

  • Braiseret kalvespidsbryst med hvidløg, rosmarin, citron og kraftig kalvesky.
  • Helstegt Jersey tyndsteg med sæsonens grøntsag, kold bearnaise og frisk estragon.
  • Lammekølle stegt med Herbs de Provence og Puy linser.
  • Helstegt kalvefilet med svampe, løg og kraftig stegesky.
  • Stegte Poussiner og rodfrugt-ragout med sennep og estragon.

Ost

  • Frisk gedeost på figensalat med ristede mandler
  • 3 slags dejlige oste på sprød salat med hjemme syltede valnødder.

Dessert  

  • Marengsroulade med bær og pistacie 
  • Chokoladekage Gâteau Marcel med hindbærflødskum.
  • Kokos Panna cotta med brændt hvid chokolade og sæsonens frugt.
  • Nøddebund med bærskum, friske bær og chokolade.
  • Bagte rabarber ( kun i sæson) med crumble og hjemmelavet vaniljeis.
  • Æbletærte med mazarin, citron, kanel, mandler, og cremefraiche.

Send mig en mail

Navn:*
E-mail:*
Telefon:
Dato:*
Kuverter:
Pris pr. pers.:
Madtype:
Frokost eller aften?*
Leverings sted:
Besked:

Eller ring 5134 2557