Vælg buffet når det godt må være lidt uformelt.

Buffet: 

Det kolde:

  • Røget nordisk laks på små hjerteblade med mild peberrodscreme med æble og dild.
  • Håndpillede rejer vendt i lime og ingefær, sprøde asparges og hjemmerørt chiliedressing.
  • Tomatsalat med Mozzarella, oliven og kraftig Basilikumpesto.
  • Unghanebryst på pastasalat med forårets grøntsager, hjemmerørt hvidløgsdressing og friske krydderurter. 

Det varme:

  • Helstegt Jersey tyndsteg på ovnbagt rødløg og timian
  • Små ovnbagte kartofler med krydderurter og kold bearnaise med frisk esdragon. 

Dessert:

  • Intens chokoladekage med drys af Daim og hindbær-vanilleskum.

Brød og smør

Pris pr. kuvert 295,00 kr. mindre end 20 pers. + 20 %

  

Sødt til kaffen 
    • Sahra Bernard
    • Små mazarinhjerter med chokolade
    • Nøddemums med moccacreme

    Pris pr. stk. 20,00 kr. inkl. Moms


    Natmad

    • Frikadeller med kartoffelsalat
    • Mad tærter efter jeres ønske og spød salat
    • Kold kartoffelsuppe med bacon og purløg
    • Mulligatawnysuppe med kylling og ris
    • Pris pr. person 65,00 kr.

     

    Transport 250,00 kr i hele Storkøbenhavn.

    Kokkeløn 350,00 kr. i timen inkl. moms pr. påbegyndt time hos jer.

    Prisen er ved minimum 20 kuverter.

    Alle priser er inkl. moms

    Mindre end 20 personer + 20%

    Vi oplyser gerne om allegener

    Til menuen anbefales en kok.

    Buffeten leveres på fade og i skåle, klar til at sætte på bordet.

    De sørger selv for aflevering af de rengjorte fade den efterfølgende dag eller efter aftale.

     

    Betaling: Kontant ved levering eller 4 dage før på netbank.

    Annulleringsbetingelser for arrangementer ugen før 1000,00 kr.

    Afbestilling 2 dage før faktures 75 % af totalsummen.

    Afbestilling helt eller delvist på dagen faktures 100% af arrangementet.