Receptioner/ Tapas
Fisk
Røget laksesnitte med æble og peberrodsskum.
Kammusling med lime og wasabimayo.
Avokadoshot med Gambas.
Håndpillede rejer med kryddermayo.
Små fiskefrikadeller med sprød rug og citron/mayo.
Stenbiderrogn rørt med cremefraiche,rødløg og dild. (sæson febr. til maj.)
Kød og Grønt
Bresaola med parmesan og balsamicoglace.
Padrones med vinaigrettè, kapers og citron.
Crostini med grov valnøddepesto og mozzarella.
Små fingersandwich med forskellig fyld.
Minifrikadelle på rugbrød med cornichons.
Oksemørbrad på kartoffel og esdragoncreme.
Landbrød med grillet peberfrugt, oliven og pesto
Spinattærte med feta og pinjekerner.
Svampetærte med sprød Chorizo eller uden.
Skinke og ost indbagt i butterdej.
Sprød kylling bagt i Filodej med mascapone og soltørrede tomater.
Ost
Tærte med cremet ost, tomat og tapanade
Blåskimmel på kiks med friske figner.
Gedeost på Crostini med rødløgsmarmelade.
Forskellige oste i mundrette stykker og oliven.
Sødt
Små Tiramisu.
Chokoladesnitte med trøffelcreme.
Nøddemums med moccacreme.
Chokolademousse med blåbær og sprød krokant.
Brownie med hindbær .
Små mazariner med chokolade.
Kokos Panna cotta med brændt hvid chokolade.
Priser for reception
5. stk: 135,00 kr incl. moms
Efterfølgende retter 20,00 kr. stk.
Mindre end 5 forskellige retter pr. stk. 35,00 kr.
Prisen er er ved minimum 20 kuverter.
Jeg anbefaler til
Reception ca. 5-9 stk.
Frokost ca. 9-12 stk.
Aftensmad ca. 15-20 stk.
Natmad ca. 9-12 stk.
Mindre end 20 kuverter + 20 %
Transport 250,00 kr i hele Storkøbenhavn.
Kokketimer 450,00 kr. incl. moms. pr. påbegyndt time hos jer.
Betaling: På netbank eller Mobilpay
Ved salg til virksomheder skal fakturabeløbet være overført til vores konto inden 5 dage fra fakturadato.