Mad til Receptioner og Tapas

Receptioner/ Tapas
Fisk
Røget laksesnitte med æble og peberrodsskum.
Kammusling med lime og wasabimayo.
Håndpillede rejer med kryddermayo.
Små fiskefrikadeller med sprød rug og citron/mayo.
Tigerreje på ærtepuré og julesalat.
Stenbiderrogn rørt med cremefraiche,rødløg og dild. (sæson febr. til maj.)
Kød og Grønt
Bresaola med parmesan og balsamicoglace.
Crostini med grov valnøddepesto og mozzarella.
Oksemørbrad på kartoffel og estragoncreme.
Landbrød med grillet peberfrugt, oliven og pesto
Spinattærte med feta og pinjekerner.
Svampetærte med sprød Chorizo eller uden.
Skinke og ost indbagt i butterdej.
Sprød kylling bagt i Filodej med mascapone og soltørrede tomater.


Ost
Tærte med cremet ost, tomat og tapanade
Blåskimmel på kiks med syltet valnød.
Gedeost på Crostini med rødløgsmarmelade.
Forskellige oste i mundrette stykker og oliven.
Sødt
Små Tiramisu.
Chokoladesnitte med trøffelcreme.
Nøddemums med moccacreme.
Chokolademousse med blåbær og sprød krokant.
Brownie med hindbær .
Små mazariner med chokolade.
Kokos Panna cotta med brændt hvid chokolade.
Priser for reception
5. stk: 155,00 kr incl. moms
7. stk: 195,00 kr. incl. moms
9. stk: 220,00 kr. incl. moms
Efterfølgende efter 9 stk. 20,00 kr. pr. stk.
Mindre end 5 forskellige retter pr. stk. 40,00 kr.
Prisen er er ved minimum 30 kuverter.
Jeg anbefaler til:
Reception ca. 5-9 stk.
Frokost ca. 9-12 stk.
Aftensmad ca. 15-20 stk.
Natmad ca. 9-12 stk.
Vælg evt. 2 af hver af jeres ynglingsretter i stedet for 15-20 forskellige.
Mindre end 30 kuverter + 30 %
Transport 300,00 kr i hele Storkøbenhavn.
Kokketimer 450,00 kr. incl. moms. pr. påbegyndt time hos jer.
Betaling: Fakturaen sendes 4 dage før til betaling på netbank eller Mobilpay
Ved salg til virksomheder skal fakturabeløbet være overført til vores konto inden 5 dage fra fakturadato.