Catering buffet
Priser & betingelser
6 retter 375,00 kr. med 1 hovedret, inkl. hjemmebagt brød.
Ekstra hovedret 55,00 kr. pr. kuvert.
Efterfølgende retter 45,00 kr. pr. kuvert.
Transport 350,00 kr i hele Storkøbenhavn.
Kokkeløn 450,00 kr. i timen inkl. moms pr. påbegyndt time hos jer.
Minimum 20 kuverter.
Mindre end 20 personer + 30%
Alle priser er inkl. moms
De sammensætter selv Deres buffet.
Buffeten leveres på fade og i skåle, klar til at sætte på bordet.
Vi oplyser gerne om Allegener.
I sørger selv for aflevering af de rengjorte fade den efterfølgende dag eller efter aftale.
Betaling: Fakturaen sende 4 dage før til betaling på Netbank eller Mobilpay. Betales før levering af maden.
Annulleringsbetingelser for arrangementet ugen før 1.000,00 kr.
Afbestilling 2 dage før faktureres 75% af totalsummen.
Afbestilling helt eller delvist på dagen faktureres 100% af arrangementet.
Buffet
- Lime/ingefær marineret laks med mangetout og purløgscreme.
- Røget laks med let peberrodscreme og æble
- Torsk rørt med cremefraiche, kapers, krydderurter og sprød salat.
- Nudelsalat med tigerrejer, forårsløg, ristet cashewnødder og sød chilisovs.
- Reje/krabbesalat med let hvidløgs mayo og basilikum
- Bresaola på rucola, oliven og reven parmesan
- Unghane på salat med grønne asparges og sprød bacon.
- Spidskål vendt med basilkumpesto, grillede peberfrugt og rucola.
- Blomkål med ristede mandler, sprød salat, reven parmesan, estragon og dijondressing
- Avocado-rødgrapesalat med romainesalat, ristet pinjekerner, rødløg og Provence oliven.
- Perlebygsalat med granatæblekerner, rucola og nødder.
- Knuste kartofler med krydderurter.
- Kartofler vendt i mild karrydressing med kapersbær, rødløg og estragon.
- Varme råstegte kartofler med timian.
Hovedretter
- Braiseret kalvespidsbryst med hvidløg, rosmarin, citron og kraftig kalvesky.
- Helstegt Jersey tyndsteg med sæsonens grøntsag, kold bearnaise og frisk estragon.
- Lammekølle stegt med Herbs de Provence og Puy linser.
- Helstegt kalvefilet med svampe, løg og kraftig stegesky.
- Stegte Poussiner og rodfrugt-ragout med sennep og estragon.
Ost
- Frisk gedeost på figensalat med ristede mandler
- 3 slags dejlige oste på sprød salat med hjemme syltede valnødder.
Dessert
- Marengsroulade med bær og pistacie
- Chokoladekage Gâteau Marcel med hindbærflødskum.
- Kokos Panna cotta med brændt hvid chokolade og sæsonens frugt.
- Nøddebund med bærskum, friske bær og chokolade.
- Bagte rabarber ( kun i sæson) med crumble og hjemmelavet vaniljeis.
- Æbletærte med mazarin, citron, kanel, mandler, og cremefraiche.